Mali grad

Zaključek šolskega leta Biotehniškega centra Naklo

10.07.2013

 

Ob zaključku šolskega leta se je zbral strokovni kader Biotehniškega centra Naklo, kjer jih je »Pri Jurju« v Kamniški Bistrici pozdravil in nagovoril tudi župan Marjan Šarec.

Biotehniški center Naklo je ustanovila Vlada Republike Slovenije. Zavod opravlja javno službo na področju srednješolskega poklicnega izobraževanja, srednješolskega splošnega izobraževanja, višješolskega izobraževanja in dejavnosti knjižnic. Kot pravijo: »V Biotehniški center Naklo na izobraževanje vsako leto prihaja vedno več otrok iz občine Kamnik. Trenutno srednješolski izobraževalni program obiskuje 48 dijakinj in dijakov.«

Danes se je ob zaključek šolskega leta zbral strokovni kader Centra, kjer so si za svoje športne aktivnosti in piknik izbrali dolino Kamniške Bistrice, ki nudi številne možnosti za izlete v naravo, sprostitev in druženje. Ogledali so si podjetje Calcit d.o.o., odšli na pohod po Koželjevi poti, se odpravili na vrh Sv. Primoža nad Kamnikom ali pa se spustili v Repov kot in v sotesko Predoselj. Spet drugi so se s kolesom odpravili na pot po Kamniški Bistrici.             

Ob koncu je sledilo prijetno druženje, kjer se jim je pridružil tudi župan Marjan Šarec in ob tej priložnosti izrazil zadovoljstvo, da so obiskali občino Kamnik. Strokovnemu kadru Biotehniškega centra Naklo pa zaželel lepo poletje in mnogo energije za prihajajoče šolsko leto, ki naj bo polno uspehov in prijetnih izzivov.


<< Nazaj | Novice