Mali grad

Zaključek akcije »Polepšajmo in uredimo KS Kamnik – center«

21.11.2012

 

Pozno popoldan se je odvijalo sklepno dejanje akcije »Polepšajmo in uredimo KS Kamnik – center«. Z akcijo želi svet Krajevne skupnosti Kamnik – center spodbuditi krajane za lepšo ureditev hiš, vrtov, balkonskih oken in okolice. Akcija je trajala od spomladi do jeseni. V mesecu oktobru 2012 pa je komisija izbrala najboljše, ki so prejeli priznanja in zahvale za sodelovanje ter za skrb ohranjati Krajevno skupnost Kamnik – center lepo in urejeno.

Danes so se v kavarni »Planinka« zbrali dobitniki priznanj in zahval. Ob samem zaključku akcije je nekaj besed spregovorila tudi v.d. direktorica Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Urška Kolar, ki je izrazila upanje po sodelovanju z roko v roki ter povedala: »Samo urejeno mesto bo v Kamnik privabilo obiskovalce in veseli me, da se Krajevna skupnost Kamnik – center tega zaveda. Upam, da se bomo prihodnje leto z akcijo razširili tudi na ostale krajevne skupnosti. Čestitke ter le tako naprej.»

Vsem nagrajencem pa je za trud in velika prizadevanja čim bolj urejenega okolja našega mestnega središča oziroma Krajevne skupnosti Kamnik – center čestital tudi župan Marjan Šarec. Hkrati pa poudaril in pohvalil aktivno delovanje predsednika Krajevne skupnosti Kamnik – center Emila Grzinčiča.


<< Nazaj | Novice