Mali grad

Zaključek Dobrodelnega marca na Študentskem klubu Kamnik

13.04.2021

 

Zaključek Dobrodelnega marca na Študentskem klubu KamnikLetošnji Dobrodelni marec je na našem študentskem klubu potekal v drugačni obliki. Od sredine pa vse do konca marca so obiskovalci lahko odšli na pohod na Sv. Primoža, kjer so jih ob poti spremljale različne table z raznoraznimi motivacijskimi mislimi, nalogami in opisi našega projekta, na vrhu pa jih je pričakal čudovit razgled. Veseli nas, da se je pohodov udeležilo veliko obiskovalcev, ki so podprli naš projekt in njegov namen. Z veseljem smo delili slike obiskovalcev na družbenih omrežjih, podprle pa so nas tudi nekatere znane osebe. V okviru projekta smo v sodelovanju s QUIZ by Timon organizirali dobrodelni kviz, ki je potekal preko Facebook live prenosa in se ga je udeležilo kar nekaj skupin, ki so se zabavale ob odgovarjanju na vprašanja. Ves mesec pa je bila poleg zgoraj omenjenih dogodkov odprta tudi linija za SMS donacije, preko katere so ljudje lahko prispevali 5 € za socialno ogrožene družine iz Kamnika. 

Na tem mestu bi se celotna ekipa Študentskega kluba Kamnik iskreno zahvalila vsem, ki ste se udeležili naših projektov in prispevali donacijo ter s tem pomagali kamniškim družinam, ki v teh časih potrebujejo našo pomoč. Z veseljem vam sporočamo, da smo z SMS donacijami in prostovoljnimi prispevki ter manjšo donacijo našega kluba skupno zbrali 900 evrov. Hvala vam, da smo tudi letos kljub vsem oviram združili moči in stopili skupaj ter ponovno dokazali, da znamo premagati vse ovire, ker skupaj zmoremo več!

V marcu pa smo poleg projekta Dobrodelni marec organizirali tudi nov projekt, in sicer ŠKK družinice, ki je bil namenjen mladim študentskim družinam. Zdi se nam pomembno, da se v lokalnem okolju podpira študentske družine, zato smo objavili razpis, družine pa so prejele priročne pakete. Tu ne smemo pozabiti na naše sponzorje - drogerijo dm, trgovini Pikapolonica in Tosama Bela štacunca Kamnik, ki so za študentske družinice pripravili darilne pakete, ki so razveselili s priročnimi izdelki. Želimo si, da projekt postane kontinuiran in tradicionalen, zato ga bomo tudi v prihodnjem letu ponovili. 

Besedilo in fotografija: Doris Jeretina, Študentski klub Kamnik


<< Nazaj | Novice