Mali grad

Začetek 6. kvadratlona

02.08.2013

 

Na 6. tradicionalnem Kvadratlonu, edinstveni prireditvi v Sloveniji, ki ga organizira Športna zveza Kamnik, s pomočjo Občine Kamnik in Zavoda za turizem in šport v Občini Kamnik, Calcit Volleyballa, Vaterpolskega društva Kamnik ter sponzorjev, se letos meri devet ekip, čeprav je še včeraj kazalo, da se ga bo udeležilo maksimalno število ekip (12), a so se na žalost nekatere ustrašila precej napornega tekmovanja.

Na tekmovanje se je letos vrnila ekipa ŠKD Mekinje, zopet pa so bile prisotne Carice in prvič tudi ekipa Trisporta. Najviše pred začetkom tekmovanja kotirajo ekipe Đon Rambo, Železni team, ZZP in Stavca, presenetijo pa lahko tudi Vopi team in +100 po srcu. Slednji so prvi dan v nogometu na mivki dosegli zgodovinsko uvrstitev, saj jim je le malo zmanjkalo do polfinala. Le tam pa so se pomerile ekipe ŠKD Mekinje proti Đon Rambo in Stavca proti Železni team.

V veliki finale so se uvrstili Mekinjčani in Stavca, ki je branila lansko zmago v nogometu. Veliko finale je odločilo streljanje penalov, saj so Mekinjčani izenačili na 2:2 v zadnjih sekundah. Uspešnejši pa so bili na koncu igralci Stavce. Tretje mesto so po lanskem zadnjem osvojili Železni team in s tem napovedali boj za visoka mesta.

Vrstni red kvadratlon 2013

Danes se bodo ekipe od 18. uri pomerile v košarki, v soboto pa bodo zaradi napovedane velike vročine z odbojko začeli že ob 9. uri, z vaterpolom pa začeli ob 17. uri. Podelitev nagrad najboljšim ekipam in posameznikom bo ob 21. uri na kamniškem bazenu.

Besedilo in fotografije: Cico1.


<< Nazaj | Novice