Mali grad

Začasna sprememba prometnega režima (Godič-Kršič-Brezje nad Kamnikom-Gozd) - dopolnitev dovoljenja

20.10.2017

 

Začasna sprememba prometnega režima (Godič-Kršič-Brezje nad Kamnikom-Gozd) - dopolnitev dovoljenja

Začasna sprememba prometnega režima (Godič-Kršič-Brezje nad Kamnikom-Gozd) - dopolnitev dovoljenjaIzvajalec del Komunalno podjetje Kamnik d.d. in Občina Kamnik občanke in občane seznanjata s spremembo začasne spremembe prometnega režima lokalne ceste Godič-Kršič-Brezje nad Kamnikom – Gozd (odsek Godič-Kršič), in sicer:

Izvajalec del mora dnevno zaključiti v taki meri, da je izven delovnega časa izvajanja del možno odvijanje enosmernega prometa.

Cesta se mora počistiti in vzpostaviti vozišče v normalno prevozno stanje. Postaviti se mora prometna signalizacija za varno odvijanje enosmernega prometa. Izvajalec del mora vse stanovalce v naselju Kršič, Vodice nad Kamnikom in Brezij, ki v času popolne zapore ne bodo imeli dostopa do stanovanjskih objektov, pisno obvestiti o lokaciji, času in trajanju zapore. Izvajalec del mora zagotoviti prevoznost ceste za vozila, ki odvažajo komunalne odpadke ter zagotoviti in poskrbeti za varen prehod šolske poti!

Občankam in občanom ter voznikom se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost v času trajanja del.


Začasna sprememba prometnega režima (Godič-Kršič-Brezje nad Kamnikom-Gozd)

Občanke in občane obveščamo, da bo v času od 17. oktobra do 30. novembra 2017 spremenjen prometni režim – delna zapora zaradi »Rekonstrukcije lokalne ceste Godič-Kršič-Brezje nad Kamnikom-Gozd«.

V času popolne zapore (3 dni v času asfaltiranja) bo obvoz potekal po lokalni cesti čez naselje Gozd in regionalni cesti v smeri Črna – Godič. Izvajalec del mora vse stanovalce v naselju Kršič, Vodice nad Kamnikom in Brezij nad Kamnikom, ki v času popolne zapore ne bodo imeli dostopa do stanovanjskih objektov, pisno obvestiti o lokaciji, času in trajanju zapore. Izvajalec del mora prav tako zagotoviti prevoznost ceste za vozila, ki odvažajo komunalne odpadke ter zagotoviti in poskrbeti za varen prehod šolske poti.

Občankam in občanom ter voznikom se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost v času trajanja del.


<< Nazaj | Novice