Mali grad

»Z ljubeznijo se vse začne«

20.07.2018

 

»Z ljubeznijo se vse začne«Peto Poletje pod krošnjo je minilo v znamenju lutkovno igrane predstave Trobla in Ključ, v izvedbi Lee Menard in Gorke Berden. Predstava na subtilen način prikaže zgodbo o prijateljstvu, ljubezni in ljubosumju med Benotom, Troblo in plesalko Ajšo. Z različnimi elementi, kot sta ples in glasba, se zgodba prepleta in zapleta, ko na oder cirkusantov Troble in Benota zaide čudovita plesalka Ajša. Predstava je polna domišljije, humorja, glasbe, petja in plesa, katere osrednji moralni nauk je, da se z ljubeznijo začne vse.

Poletju pa sledi še nekaj pestrih dogajanj, s katerimi bodo oživeli dvorišče in poskrbeli za pestro dogajanje ob poletnem vetriču in sproščenem vzdušju. Naslednji četrtek v goste prihaja predstava Moje Prav(lj)ice, ki je del programa Ne-festivala gledališča zatiranih v Gornjem Gradu. Več informacij o Ne-festivalu si lahko preberete na spletni strani http://www.kudtransformator.com/ne-festival-2018.html.

Poletje pod krošnjo bodo še vse do začetka Festivala Kamfest začinjali festivalski dogodki, ki se odvijajo bodisi v poletnem času bodisi med letom. V ta namen se želijo v Domu kulture Kamnik povezati s festivali in izbrati najboljše festivalske dogodke ter jih pripeljati v Kamnik. Vstop na vse prireditve Poletje pod krošnjo je brezplačen. Vabljeni, da poletje preživite … pod krošnjo kulture.

Besedilo: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik
Fotografije: Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice