Mali grad

Z današnje novinarske konference

22.03.2010

 

Župan je na današnji novinarski konferenci sporočil, da se jeseni, po 16 letih županovanja, poslavlja od županske funkcije. Vodenje občine bo tako prepustil drugemu županu ali županji, za katerega upa, da bo nadaljeval oziroma nadaljevala začeto.

Na novinarski konferenci je župan s svojim najožjimi sodelavci povzel 16 letno delo ter številne projekte, med katerimi je predvsem ponosen na uspešno delo na področju družbenih dejavnosti (področje osnovnih šol, kulture in predšolskega varstva - v zadnjih 4 letih 19 oddelkov v vrtcih, letos še dodatnih 15), cestne infrastrukture (urejanje varnih poti v občini, nove cestne povezave in razbremenitev prometa), veliko je bilo postorjenega na področju gradnje vodovodov in kanalizacije (reka Kamniška Bistrica danes sodi v I.kakovostni razred), to pa so le nekatera področja ter nekaj uspešno izpeljanih projektov v 4 mandatih županovanja.

Župan Smolnikar gleda na svoj mandat z zadovoljstvom in je ponosen na dosežene cilje, delo zadnjih let njegovega županovanja pa bo zbrano in predstavljeno v Kamniškem zborniku 2010, katerega izid pričakujemo v začetku aprila.

Na novinarski konferenci so bili predstavljeni tudi dogodki ob občinskem prazniku. Program si lahko ogledate s klikom na povezavo Program ob občinskem prazniku 2010.

Ogled novinarske konference v celoti bo v naslednjih dneh možen na podstraneh Županov nagovor.


<< Nazaj | Novice