Mali grad

Vsi trije večerni dogodki izvrstno obiskani

13.08.2013

 

Za nami je tako imenovani »bogati ponedeljek«. Kljub temu, da prvi dan tedna velja za bolj osovraženega med delovnim in šolajočim se ljudstvom, je bil ta prav prijeten.

Ponudil je namreč zelo bogat program, še posebej ob 22. uri, ko so se hkrati odvijali kar trije dogodki: večer stand up komedije Jonas show na Glavnem odru, koncert jazz fusion zasedbe Artbeaters v Parku Evropa ter projekcija filma Ljubezen je vse, kar potrebuješ na gradu Zaprice. In če bi mislili, da bo takšno izobilje dogodkov razbilo občinstvo na preveč miniaturne kose, se motite. Prav vsi trije dogodki so bili izvrstno obiskani, tako da je vsak lahko užival z gručo ostalih soobiskovalcev.

Sicer pa smo si tekom dneva lahko ogledali še pokajočo otroško predstavo Skoraj najboljši cirkus. Na Teku s feršterkerjem na Mali grad so razumljivo slavili tekači Kluba gorskih tekačev Papež, sledili so jim taborniki, naša, kamfestovska ekipa pa se je žal uvrstila na rep razpredelnice. Na Glavnem odru pa so nas zabavli Don Mentony Band.

Kako pa izgleda današnji vozni red? Takole:

Program največjega poletnega festivala v Kamniku lahko spremljate na uradni spletni strani Kamfest-a 2013.

Vir: kamfest.org


<< Nazaj | Novice