Mali grad

»Vsi smo sonce«

03.06.2017

 

»Vsi smo sonce«Podžupan Matej Slapar se je dopoldan v imenu Občine Kamnik udeležil resnično prijetne osrednješolske prireditve Osnovne šole Frana Albrehta Kamnik, ki so jo otroci skupaj z mentorji poimenovali »Vsi smo sonce.«

Ob petju, plesu in igranju so zbrani sprva prisluhnili ravnatelju Osnovne šole Frana Albrehta Rafku Lahu, ki ni skrival navdušenja nad velikim številom obiskovalcev, nad učenkami in učenci prav vseh podružničnih šol in matične šole ter ne nazadnje tudi nad mentorji, ki so pomagali pripraviti današnji sončen program.

V imenu Občine Kamnik je nato zbrane nagovoril podžupan Matej Slapar: »Veseli me, da ste pripravili resnično veliko in pestro prireditev, tokrat prvič na zunanjem prizorišču, ki je prav čaroben. Otroci ste sonce, kot je geslo današnje prireditve, tako za starše in učitelje kot tudi sonce ter upanje za naš narod.«

Ob tej priložnosti sta bila s strani Zavarovalnice Triglav Osnovni šoli 27. julij Kamnik in Osnovni šoli Frana Albrehta Kamnik predana defibrilatorja, ki sta ga v imenu šol prevzela ravnateljica Jasna Lampe in ravnatelj Rafko Lah, Bogan Potnik pa je Osnovni šoli Frana Albrehta Kamnik podaril umetniško sliko.

Po končani prireditvi je sledila prav vesela in predvsem sončna zabava. Zbrani so lahko na dobrodelni razstavi kupili izdelke, ki so jih pripravili otroci kamniške šole, predstavljeni so bili številni projekti šole, izmenjali so si knjige, odvijala se je delavnica kemijskih poskusov, predstavitev šolskega parlamenta, ustvarjalna delavnica, igralnica z gibalnimi igrami, nogomet in tek.


<< Nazaj | Novice