Mali grad

»Všeč nam je!«

17.04.2012

 

Popoldan se je župan Marjan Šarec udeležil prireditve »Všeč nam je!«, ki jo je organizirala Osnovna šola Šmartno v Tuhinju z namenom počastiti svoje najbolj nadarjene učence.

 

Na Osnovni šoli Šmartno v Tuhinju so pripravili zanimiv kulturni program, v katerem se je predstavil Mladinski pevski zbor, bila smo priča dramski uprizoritvi Drnjulčice in točki Kaj nam je všeč v naših krajih ali Turizmu pomaga lastna glava. Predstavili so tudi kako so učenke in učenci šole postali prostovoljci in spoznavali vodna bogastva v sodelovanju z vrstniki iz drugih držav ter, kako skrbijo za varnost in mobilnost. Sledila je predstavitev njihove ekološke ozaveščenosti, dogajanje pa so popestrili tudi s plesno točko. Obiskovalci so si lahko ogledali tudi razstavo fotografij foto krožka, likovno razstavo in še nekaj del literarnega kluba.

Župan Marjan Šarec je nadarjenim učencem šole čestital in povedal, da na ta način otroke spodbujamo k tekmovanju za znanje, motiviranje otrok, da se redno in vztrajno učijo pa prinese marsikatere pozitivne učinke na sam otrokov miselni razvoj. Vsem bistrim, vztrajnim in ambicioznim učencem je zaželel uspešno nadaljevanje šolskega leta.


<< Nazaj | Novice