Mali grad

Vrtec Antona Medveda Kamnik raste že 60 let

05.12.2012

 

Naš vrtec so otroci, ki so nam zaupani. Naš vrtec smo zaposleni, ki življenje v vrtcu ustvarjamo in živimo in skupaj z otroki rastemo, odkrivamo naravo, poslušamo pravljice, ustvarjamo, smo likovni umetniki, najbolj nadarjeni kiparji, graditelji pravljičnih hišk, oblikovalci gline, ki razumemo vse jezike tega sveta ne glede na narodnost in verjamemo, da je lahko vsak trenutek lep, ker smo vsi enaki in ker so za vse dane enake možnosti.

Rastemo lahko v višino, rastemo lahko po številu, rastemo lahko po lokacijah, rastemo lahko strokovno, rastemo lahko v kvaliteti dela, rastemo lahko v odnosih...

V Vrtcu Antona Medveda Kamnik rastemo že 60 let v vseh zgoraj navedenih aspektih.

Celo šolsko leto 2012/2013 bodo potekale dejavnosti, s katerimi bomo obeležili tako pomemben jubilej. Prireditve, ki jih bomo organizirali bodo tematsko raznolike in pestre. V letošnjem šolskem letu bomo izdali Antončkov zbornik, organizirali okroglo mizo na temo Pasti sodobnega časa pri vzgoji brez nasilja, organizirali Novoletni bazar, izvedli več drugih kulturnih prireditev za naše najmlajše in njihove družine, na Veronikinem festivalu bomo s sklepno prireditvijo zaključili jubilejno leto.

Rojstni dan je v vrtcu poseben praznik, ki je še posebno lep v družbi prijateljev, zato vabimo vse prijatelje Vrtca Antona Medveda, da se veselite skupaj z nami na prireditvah v počastitev našega rojstnega dne. Napovednik dogodkov ob 60-letnici vrtca si lahko ogledate na naši spletni strani www.vrtec-kamnik.si.

Skupaj upihnimo 60 svečk, ki naj našim malčkom prinesejo srečno in brezskrbno otroštvo tudi v prihajajočih letih.

V imenu kolektiva vrtca Antona Medveda Kamnik ravnateljica Renata Hojs


<< Nazaj | Novice