Mali grad

Vrtec Antona Medveda Kamnik - zavod z družbenoodgovorno vizijo

15.03.2012

 

Priznanje Q-VIZ 2012, ki označuje vzgojno-izobraževalne zavode z družbenoodgovorno vizijo, je prejelo sedem vzgojno-izobraževalnih zavodov, in sicer:

Priznanja so predstavniki zavodov prejeli včeraj v sklopu 8. posveta poslovnih sekretark in sekretarjev v VIZ, ki ga je organiziral Planet GV v Ljubljani.

Nagrajeni vzgojno-izobraževalni zavodi so si po mnenju petčlanske komisije naziv prislužili zaradi visoke ravni družbene odgovornosti, skrbi za izobraževanje zaposlenih, prijaznosti do zaposlenih in strank, skrbi za dobre odnose znotraj ter zunaj zavoda.

Namen prenovljenega razpisa Q-VIZ, ki je nadomestil odmevno priznanje Q-šola, je predstaviti tiste vzgojno-izobraževalne zavode, ki se sistematično trudijo izboljšati kakovost svojih storitev, pa tudi spodbuditi k nadaljnjim družbenoodgovornim projektom, ki so sestavni del vseh sodobnih vzgojno-izobraževalnih zavodov.

Organizatorji razpisa in strokovna komisija želijo, da nagrajeni zavodi postanejo dolgoročni glasniki kakovostnih, odgovornih in prijaznih vzgojno-izobraževalnih zavodov, predvsem pa dober zgled ostalim zavodom.

Prijavljene je pod drobnogled vzela strokovna komisija, ki je ocenjevala 10 prijav, ki so prišle iz vrtcev, osnovnih, srednjih in višjih šol ter šolskih centrov. Tisti prijavljeni, ki so po oceni strokovne komisije dosegli vsaj 75 odstotkov vseh možnih točk, je včeraj prejelo naziv Q-VIZ 2012, vzgojno-izobraževalni zavod z družbenoodgovorno vizijo.

Besedilo in fotografije: Planet GV


<< Nazaj | Novice