Mali grad

Vrtec Antona Medveda Kamnik - vzgojno-izobraževalni zavod z vizijo odgovornosti

18.03.2013

 

Priznanje Q-VIZ 2013, ki označuje vzgojno-izobraževalne zavode z družbenoodgovorno vizijo, je prejelo šest vzgojno-izobraževalnih zavodov, in sicer:

Priznanja so predstavniki zavodov prejeli v sklopu 9. posveta poslovnih sekretark in sekretarjev v VIZ v organizaciji Planeta GV v Ljubljani.

Nagrajeni vzgojno-izobraževalni zavodi so si po mnenju petčlanske komisije naziv prislužili zaradi visoke ravni družbene odgovornosti, skrbi za izobraževanje zaposlenih, prijaznosti do zaposlenih in strank, skrbi za dobre odnose znotraj ter zunaj zavoda.

Namen prenovljenega razpisa Q-VIZ je predstaviti tiste vzgojno-izobraževalne zavode, ki se sistematično trudijo izboljšati kakovost svojih storitev, pa tudi spodbuditi k nadaljnjim družbeno odgovornim projektom, ki so sestavni del vseh sodobnih vzgojno-izobraževalnih zavodov.

Organizatorji razpisa in strokovna komisija želijo, da nagrajeni zavodi postanejo dolgoročni glasniki kakovostnih, odgovornih in prijaznih vzgojno-izobraževalnih zavodov, predvsem pa dober zgled ostalim zavodom.

Prijavljene je pod drobnogled vzela strokovna komisija, ki je ocenjevala 7 prijav, ki so prišle iz vrtcev, osnovnih, srednjih in višjih šol ter šolskih centrov. Tisti prijavljeni, ki so po oceni strokovne komisije dosegli vsaj 75 odstotkov vseh možnih točk, je včeraj prejelo naziv Q-VIZ 2013, vzgojno-izobraževalni zavod z družbeno odgovorno vizijo.

 Dr. Danijela Brečko, direktorica podjetja Planet GV


<< Nazaj | Novice