Mali grad

Voščilo župana Marjana Šarca ob dnevu državnosti in vabilo na proslavo

24.06.2015

 

Spoštovane občanke, spoštovani občani občine Kamnik,

iskreno Vam čestitam ob 24. obletnici razglasitve samostojne Republike Slovenije, ko smo dobili tisto, o čemer smo sanjali stoletja - svojo samostojno, suvereno in demokratično državo Slovenijo. Sanje, za katere so naši predniki dali svoja življenja, so postale naša resničnost. Nismo prevzeli vlogo opazovalca, ki neprizadeto gleda ali ravna. Bili smo priče, sodelovali smo, prevzeli odgovornost in ponosno izobesili, našo, slovensko zastavo.

Vabim Vas, da se tega dogodka spomnimo skupaj s proslavo, ki bo v četrtek, 25. junija 2015, ob 20. uri na Glavnem trgu v Kamniku. V kulturnem programu bo nastopila Mestna godba Kamnik.
V primeru slabega vremena bo prireditev v Domu kulture Kamnik.

Hkrati čestitam vsem učencem in dijakom za dosežen uspeh ob koncu šolskega leta 2014/2015. Tako kot Vaši starši, tudi sam s ponosom zrem na Vaše znanje, na Vaše neprecenljive izkušnje in doživetja Vaše mladosti, saj se zavedam, da boste prav Vi tisti, ki boste nosili odgovornost naše skupne države Slovenije. Delo naj Vam vliva olje v svetilko življenja, mišljenje naj vžiga njen plamen.

Vsem občankam in občanom pa želim čim bolj prijetne in kar se da sproščene poletne dni. Želim Vam, da Vas spremlja nasmeh, ki nič ne stane, a vendar čudežno deluje. Ne osiromaši tistega, ki ga poklanja in obogati tistega, komur je namenjen.

Vaš župan Marjan Šarec


<< Nazaj | Novice