Mali grad

Voščilo župana Marjana Šarca ob dnevu državnosti in povabilo na proslavo V DOM KULTURE KAMNIK

25.06.2014

 

Spoštovane občanke, spoštovani občani občine Kamnik,

iskreno Vam čestitam ob 23. obletnici razglasitve samostojne Republike Slovenije, ko smo z veliko mero enotnosti in povezanosti, brez delitev in oklevanj uresničili želje po samostojnosti in neodvisnosti Slovenije. Takrat smo sebi in drugim dokazali, da je naš košček zemlje prav tako dober, kot drugi kraji na svetu. Takrat smo sebi in drugim pokazali kako ponosno plapola naša, slovenska zastava.

Vabim Vas, da se tega dogodka spomnimo skupaj s proslavo, ki bo v sredo, 25. junija 2014, ob 20. uri, v Domu kulture Kamnik  (ZARADI SLABEGA VREMENA BO PROSLAVA NAMESTO NA GLAVNEM TRGU V DOMU KULTURE KAMNIK).
V kulturnem programu bosta nastopila
Prvo slovensko pevsko društvo LIRA Kamnik in Mestna godba Kamnik.

Hkrati čestitam vsem učencem in dijakom za dosežen uspeh ob koncu šolskega leta 2013/2014. Pridobili ste nova znanja, dosegli nove cilje, premagali mnogo ovir in s tem povečali možnosti za naboj vašega življenja. Ponosen sem na vas!

Vsem občankam in občanom želim kar se da prijetne in sproščene poletne dni. Naj sončna energija pozitivno spremlja Vaš sleherni korak, po poti napredka in iskanja rešitev v dobrobit naše lokalne skupnosti.

Vaš župan Marjan Šarec

 


<< Nazaj | Novice