Mali grad

Voščilo in vabilo župana Občine Kamnik Marjana Šarca na proslavo ob dnevu državnosti

23.06.2016

 

Voščilo in vabilo župana Občine Kamnik Marjana Šarca na proslavo ob dnevu državnostiSpoštovane občanke, spoštovani občani,

iskreno Vam čestitam ob 25. obletnici razglasitve samostojne Republike Slovenije, ko smo tlakovali pot neodvisnosti in obstoju samostojne države, kot jo poznamo danes. Zavedajmo se, kdo in kaj smo, počastimo uspehe, priznajmo napake, pustimo za seboj obtoževanja in z občutkom odgovornosti do domovine pozitivno glejmo na prihodnost naše države.

Vabim Vas, da se dogodkov izpred četrt stoletja skupaj spomnimo s proslavo, ki bo v soboto, 25. junija 2016, ob 20. uri na Glavnem trgu v Kamniku. V kulturnem programu bo nastopil Simfonični orkester Domžale – Kamnik. V primeru slabega vremena se bo prireditev odvijala v Domu kulture Kamnik.

Uro pred proslavo, torej ob 19. uri, pa Vas vabim, da se na kamniških Žalah ob spominskem obeležju skupaj poklonimo Edvardu Peperku, borcu, ki je dal življenje za Slovenijo.

Hkrati čestitam vsem učencem in dijakom za dosežen uspeh ob koncu šolskega leta 2015/2016. Tako kot Vaši starši, tudi sam ponosno zrem na Vaše uspehe, na to, da ste tisti stebri te družbe, kakršne si želimo in kakršne od vas pričakujemo. Bodite ponosni na to, kar ste, kar dosegate in kar boste dosegli v prihodnosti ter pri tem ne pozabite, da je nabiranje znanja tudi timsko delo.

Vsem občankam in občanom pa želim čim bolj prijetne in kar se da sproščene poletne dni.

Vaš župan Marjan Šarec


<< Nazaj | Novice