Mali grad

Voščilo in vabilo župana Občine Kamnik Marjana Šarca na proslavo ob dnevu državnosti

22.06.2017

 

Voščilo in vabilo župana Občine Kamnik Marjana Šarca na proslavo ob dnevu državnostiSpoštovane občanke, spoštovani občani,

iskreno Vam čestitam ob 26. obletnici razglasitve samostojne Republike Slovenije. Prizadevanja in odločnost vseh Slovencev, da gremo v prihodnost po samostojni poti, so bila neomajna in bodo za vedno ostala zapisana v zgodovinski spomin naroda. V spomin vseh, ki niso podlegali ideološkim in drugim negativnim vrednostnim sodbam ter skupaj sledili cilju »ZA Slovenijo«. V prihodnost se ozrimo odločno in samozavestno, ker vemo, znamo in zmoremo zopet stopiti na pot gospodarsko uspešne države, tako z odličnimi posamezniki in družbo kot celoto, ki naj temelji na sožitju in medsebojnem sodelovanju, na ciljih, ki nas združujejo in ne delijo.

Vabim Vas, da se dogodkov in poti samostojne države skupaj spomnimo s proslavo ob dnevu državnosti, ki bo v soboto, 24. junija 2017, ob 20. uri na dvorišču Mekinjskega samostana v Kamniku. Ob Mestni godbi Kamnik bo kulturni program obogatil gledališki dogodek z naslovom »Kultura za kamniški blagor«. V primeru slabega vremena se bo proslava odvijala v Domu kulture Kamnik.

Hkrati čestitam vsem učencem in dijakom za dosežen uspeh ob koncu šolskega leta 2016/2017. Z željo, da vam nikoli ne bi zmanjkalo poguma in drznosti, da bi bili na svoji življenjski poti vztrajni v doseganju svojih ciljev in gledali naprej, bodite in ostanite to, kar ste.

Vsem občankam in občanom pa želim čim bolj prijetne in kar se da sproščene poletne dni. 

Vaš župan Marjan Šarec


<< Nazaj | Novice