Mali grad

Voda na kamniškem kopališču »Pod Skalco« nas že čaka, prav tako vreme…

03.06.2015

 

Pa smo le dočakali dan, ko bomo začeli letošnjo kopalno sezono na kamniškem kopališču« Pod Skalco«. Otvoritev olimpijskega bazena bo v petek, 5. junija 2015, ob 13. uri. Ta dan pa bo vsem kopalcem omogočen prost  vstop in samo na ta dan -  DAN ODPRTIH VRAT,  boste lahko kupili sezonsko karto samo za 20 evrov.

Tudi letos bodo na kamniškem kopališču »Pod Skalco« pripravili zanimiv poletni program s številnimi zabavno športnimi dogodki. Potekalo bo kar nekaj že tradicionalnih velikih prireditev: Triatlon Kamnik, Dan Vaterpolistov Slovenije, Miting Veronika, Kvadratlon in druge tekme vaterpolistov in plavalcev.

Letošnja novost je tribuna, ki so jo postavili za obiskovalce na bolj prijazno mesto. Na letnem kopališču je bogata gostinska ponudba, otroško igrišče in travnate površine za igre z žogo.

Na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik obljubljajo pester športno-animacijski program za otroke, ki lahko obiščejo vaterpolo šolo, plavalne tečaje, vaterpolo tabore in triatlon tabore in še marsikaj zanimivega.

Plavalni klub Kamnik pripravlja plavalni tečaj, na katerem otroci vseh starosti pridobivajo in izpopolnjujejo svoje znanje plavanja, traja 10 dni, od ponedeljka do petka, med 9. in 12. uro. Skupaj tečaj traja 30 ur. Nudimo možnost brezplačnega varstva od 7. do 9. ure oziroma za doplačilo podaljšano varstvo s kosilom od 12. do 17. ure.

Več informacij lahko najdete na spletni strani www.plavalniklub-kamnik.si.

Termini poletnih tečajev:

1. TEČAJ: 29.6. – 10.7. 2015

2. TEČAJ: 13.7. – 24.7.2015

3. TEČAJ: 27.7. – 7.8.2015

Jutranje varstvo: od 7. do 9. ure

Tečaj: od 9. do 12. ure

Popoldansko varstvo: od 12. do 17. ure; kosilo ob približno 13. uri

Vaterpolsko društvo Kamnik pa vabi otroke od 6. let naprej na poletno vaterpolsko šolo plavanja, ki se bo odvijala na bazenu Pod Skalco tri krat tedensko po 17. uri.

Več informacija na: http://www.vaterpolsko-drustvo-kamnik.si/ 

V času pred poletnimi počitnicami bo mestno kopališče med tednom odprto od 13. do 18. ure, med vikendom pa od 10. do 19. ure. Kopališče bo od 27. junija med tednom odprto vsak dan od 10. do 18. ure, med vikendi in prazniki pa od 9. do 19. ure.

Cenik

Besedilo: Sabina Romšak, Zavod za turizem in šport v občini Kamnik
Fotografiji: Arhiv Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice