Mali grad

Vizijo razvoja mobilnosti oblikujemo skupaj z mladimi

16.11.2016

 

Vizijo razvoja mobilnosti oblikujemo skupaj z mladimiVčeraj, v torek, 15. novembra 2016, je v Domu kulture v Kamniku potekala že tretja javna razprava v sklopu priprave Celostne prometne strategije za Občino Kamnik. Tokrat je bila zasnovana kot delavnica, saj so udeleženke in udeleženci v manjših skupinah skupaj oblikovali predstave o želenem stanju mobilnosti in prometa v prihodnosti.

Za drugačnost srečanja so poskrbeli tudi trije osmošolci Osnovne šole Toma Brejca Pina, Noah in Lan, ki so v uvodnem delu predstavili svoje poglede na prihodnost prometa in mobilnosti, sodelovali pa so tudi na delavnici. Vse zbrane predstave in pričakovanja udeležencev včerajšnje delavnice bodo uporabljeni pri pripravi celostne vizije, ki bo eno od izhodišč za določitev ciljev in ukrepov Celostne prometne strategije.

Celostna prometna strategija je sofinancirana iz Evropskega kohezijskega sklada in sredstev Ministrstva za infrastrukturo Republike Slovenije ter se pripravlja v skladu z enotnimi evropskimi smernicami za pripravo tovrstnih dokumentov.


<< Nazaj | Novice