Mali grad

Vikend in Valentinova ponudba v Gostilni Pod žičnico

22.01.2016

 

Na planini je še vedno premalo snega, da bi lahko odprli smučarsko in sankaško sezono, saj smo odvisni od naravno zapadlega snega. Kljub temu, pa planina ponuja pravo zimsko pravljico, idealno za sprehajanje po zamrznjenem snegu, ko šum pokanja snega pod zimskimi čevlji, sproži pravo zimsko sproščanje in uživanje na svežem zraku.

Zato vabljeni na Veliko planino, da izkoristite prihajajoče sončno-zimske dneve, se toplo oblečete in se naužijete svežega zraka, ob povratku v dolino se ustavite v Gostilni Pod žičnico, kjer so za vas pripravili posebno vikend ponudbo jedi po ugodnih cenah.

V vikend ponudbi boste lahko poizkusili odlični burger, postrv, zrezek Velika planina ali odlično kremno polento z jurčki! Za sladico pa si izberite sladko planino ali čokoladni souffle, lahko pa tudi skutine štruklje – kateri vas ne bodo pustili ravnodušne!

Bliža se čas zaljubljencev, Valentinovo, ko si boste z ljubljeno osebo naklonili posebne pozornosti ali se odpravili na romantičen izlet in nato razvajali v odličnih dobrotah. Te dobrote smo pripravili za vas tudi v Gostilni Pod žičnico pri spodnji postaji nihalke na Veliko planino. V soboto, 13. 2. 2016, bomo pripravili posebna Valentinova menija »Romeo« in »Julija«. Več o menijih na njihovi spletni strani www.velikaplanina.si.

Vabljeni, da jih obiščete!

Vir: Velika planina


<< Nazaj | Novice