Mali grad

Vikend dobrodelnih pohodov k Sv. Primožu nad Kamnikom uspel

11.03.2014

 

Študentski klub Kamnik mesec marec namenja dobrodelnosti. Od 7. do 9. 3. 2014 se je zgodil vikend dobrodelnih pohodov k Sv. Primožu nad Kamnikom. Hvala vsem 1651-im podpisanim pohodnikom!

Za vsakega pohodnika, ki se je v omenjenem vikendu povzpel na vrh priljubljene kamniške pohodne destinacije, k Sv. Primožu nad Kamnikom, in se je pri tem vpisal v rumeno dobrodelno knjigo, je Študentski klub Kamnik namenili 0,50 evrov družini iz Kamnika (mati samohranilka s petimi otroki), ki se spopada s finančnimi težavami. Če 1651 podpisov pretvorimo v evre, bomo družini lahko plačali položnice v vrednosti 825,50 evrov! Poleg podpisov pa ste pohodniki v omenjenem vikendu darovali še 338,54 evrov prostovoljnih prispevkov! Izbrani družini v stiski bo Študentski klub Kamnik z vašo pomočjo namenil kar 1164,04 evrov! Hvala vsem, ki ste podprli akcijo. Še posebna zahvala gre Zimski ligi Sveti Primož nad Kamnikom, ki je v naš projekt podprla že na samem začetku, hkrati pa hvala tudi Gostilni Pri planinskem orlu, ki je prispevala 50 evrov za omenjeno družino. V časih, ko stiskamo pas na vseh koncih je to vsekakor pohvale vredna gesta. Nenazadnje pa hvala vsej ekipi Študentskega kluba Kamnik, ki je projekt izpeljala z vso odgovornostjo. Piko na i je dodalo tudi vreme, ki je bilo ta vikend res idilično. Glede na uspeh projekta in pripravljenost ljudi za pomoč sočloveku, si želimo, da bi vikend dobrodelnih pohodov ponovno zaživel tudi v prihodnjih letih. Še enkrat iskrena hvala za tako dober odziv. Upamo, da se nam boste pridružili še na kakšnem od prihajajočih dobrodelnih dogodkov v marcu.

Vabimo vas, da se nam v okviru dobrodelnega marca pridružite še na naslednjih aktivnostih:

Vse o aktivnostih v dobrodelnem marcu najdete na spletni strani Študentskega kluba Kamnik, www.skk.si. Prijave na razpise in vprašanja pa sprejemamo na dobrodelni.skk@gmail.com.

Besedilo in fotografija: Študentski klub Kamnik


<< Nazaj | Novice