Mali grad

»Veronika po novem«

20.12.2011

 

Kot smo poročali je v začetku tega meseca župan Marjan Šarec podpisal pet letno najemno pogodbo z Ireno Dolenc, novo upraviteljico Kavarne Veronika.


Kavarna je bila zaradi preureditve dobrih deset dni zaprta, danes popoldan pa so se njena vrata odprla za obiskovalce.

Kot je povedala Irena Dolenc se bomo potrudili, da bo ponudba pestra in precej večja kot je bila do sedaj. »Torte bodo domače izdelave, po klasičnih starih receptih, brez umetnih krem in dodatkov. Na voljo bo veliko okusov, od odlične čokoladne torte Veronika, do več vrst sadnih tort in tort posebnih okusov. Imeli bomo odličen sladoled, tudi domače izdelave, več okusov. Vedno bodo na voljo različni sendviči, toasti, narezek, topli kruhki, rogljički in več vrst zajtrkov. Posebej bi poudarila odlične smoothije, ki bodo povsem naravni, iz različnega sadja. Imeli bomo veliko izbiro dobrih vin, koktejlov, žganih pijač in likerjev. Trudili se bomo, da bodo gostje zadovoljni in sproti se bomo prilagajali povpraševanju,« je še dodala nova upraviteljica Kavarne Veronika.

 
   

Župan Marjan Šarec je poudaril, da je mestna kavarna Veronika eden izmed turističnih atributov občine Kamnik, saj se nahaja v središču mesta in zato leži na gospe Ireni še toliko večja odgovornost, da se bodo gostje dobro počutili in ne bodo odhajali drugam. Gospe Ireni je zaželel veliko uspeha s Kavarno in zadovoljnih gostov.

 
   

Prireditev je povezoval Tone Ftičar, v kulturnem programu pa je nastopil slovenski izvajalec country glasbe Hervin Jakončič.

 
   

<< Nazaj | Novice