Mali grad

Velikonočna tržnica Okusi Kamnika – Podeželje in Eko

19.03.2016

 

	Velikonočna tržnica Okusi Kamnika – Podeželje in EkoDanes, 19. marca 2016, bo na Glavnem trgu zopet živahno, saj se bo odvijala velikonočna tržnica Okusi Kamnika – Podeželje in Eko. Ob lokalnih kmečkih dobrotah iz Kamnika in okolice bo pred prihajajočimi prazniki poudarek na cvetnonedeljskih butaricah, plesu  in petju. Dogajanje bodo, poleg tržnega dne, popestrile otroške plesne skupine in pevci, odvijali pa se bosta brezplačna delavnica in prikaz izdelovanja cvetnonedeljskih butaric.

Ob 10. uri si lahko ogledate kratek kulturni program z nagovorom župana Marjana Šarca in direktorice Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Božene Peterlin.

Letos obeležujemo tri leta odkar smo na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik opredelili in širši javnosti predstavili projekt Okusi Kamnika, zato boste na eni izmed stojnic lahko okušali nekateri jedi, ki se najbolj povezujejo s kamniško regijo.

Tudi tokrat nismo pozabili na potico, ki je imela  na prazničnih mizah v slovenskih domovih vedno posebno mesto, zato vabljeni med 8. in 13. uro, kjer bo na Glavnem trgu zadišalo po tej priljubljeni sladici.

Besedilo: Sabina Romšak


<< Nazaj | Novice