Mali grad

Velika planina med najboljšimi ''THE BEST SUMMER TRIP 2017''

21.07.2017

 

Velika planina med najboljšimi ''THE BEST SUMMER TRIP 2017''Velika planina, raj za pohodnike in ljubitelje neokrnjene narave, arhitekture ter domače kulinarike, je osvojila drugo mesto v izboru za ''BEST OF SUMMER'' v Ljubljani 2017, v sklopu izborov mednarodnih vodnikov In Your Pocket za ''Best of Ljubljana''. V času od 15. junija do 15. julija 2017 so širšo javnost povabili, da glasujejo za najboljše destinacije v različnih kategorijah. Tako je Velika planina v kategoriji ''The Best Slovenia Summer Trip'' osvojila drugo mesto.

Velika planina v poletni sezoni nudi veliko aktivnosti Pohodne poti, ki vas popeljejo po idili pastirskih koč, kar nekaj kilometrov kolesarskih poti, sobotne vodene oglede z lokalnim vodnikom in različne tradicionalne prireditve. Kulinarična ponudba je raznolika – V poletnih mesecih lahko poizkusite tudi odlilčne domače dobrote v pastirskih kočah, seveda pa ne smete zamuditi odličnih skutinih štrukljev v gostišču Zeleni rob.

Na Veliki planini se nahaja tudi vzletišče za jadralne padalce ter je odlična izhodiščna točka za pohod na sosednje vrhove. Vabljeni, da Veliko planino obiščete v poletnih dneh in se prepričate, zakaj je Velika planina odlična destinacija za poletni izlet.

Besedilo in fotografije: Velika planina d.o.o.


<< Nazaj | Novice