Mali grad

Velik uspeh kegljačic in kegljačev KK Calcit Kamnik

10.12.2015

 

Državno prvenstvo članskega Tandem MIX dvojic je tudi letos poskrbelo za lepe spomine na dosežke kegljačev in kegljačic KK Calcit Kamnik. Že dejstvo, da je kar štirim parom uspelo priti med 8 najboljših parov je zelo velik uspeh, za še večji uspeh in najlepši vtis pa sta poskrbela 2 para od štirih.

Najuspešneje sta tekmovanje zaključila Lidija Pirman in Damjan Hafnar, ki sta s svojimi izkušnjami in odličnim sodelovanjem na kegljaških stezah prišla do zlatega uspeha in naslova državnih prvakov Tandem MIX dvojic. Z osvojenim državnim naslovom sta Lidija in Damjan ubranila naslov državnih prvakov iz lanskoletnega prvenstva, na katerem sta zlato medaljo osvojila Tamara Pevec in Peter Jantol, ki sta letošnje tekmovanje končala na odličnem 3. mestu.

Z odličnim kegljanjem in uspešnim rezultatom se lahko pohvalijo tudi vsi ostali kamniški pari. Jure Starman in Nina Burkeljca sta na koncu osvojila 5. mesto, Franci Grubar in Irena Koprivc sta se uvrstila na 6. mesto, Tadeja Kokalj in Matej Turk sta osvojila 9. mesto, Igor Zamljen in Tatjana Hace pa sta s tekmovanjem zaključila na 26. mestu.

Državna podprvaka sta postala Sandi Sajko in Nina Blaž iz KK Triglav Kranj, ki sta na poti do finala izločila dva kamniška para (v četrtfinalu in polfinalu), drugo bronasto medaljo pa sta osvojila Urša Mejač in Blaž Čerin iz KK Ljubelj Tržič.

Vsem tekmovalcem čestitke za dosežene rezultate in veliko sreče na prihodnjih državnih prvenstvih.

Vir: Kegljaški klub Kamnik


<< Nazaj | Novice