Mali grad

Včeraj tri posredovanja kamniških gasilcev

08.03.2014

 

Ob 6.58 uri je prišlo na glavni cesti med Komendo in Lahovčami do čelnega trčenje dveh vozil. Gasilci PGD Kamnik, Komenda in Moste so mesto nesreče protinaletno in protipožarno zavarovali, nudili asistenco reševalcem, na poškodovanih vozilih odklopili akumulatorja, sanirali razbitine in motorne tekočine s cestišča ter nudili pomoč policistom pri usmerjanju prometa zaradi popolne zapore cestišča. Tri poškodovane osebe so z mesta nesreče v nadaljnjo oskrbo odpeljali reševalci Nujne medicinske pomoči iz Kamnika in Domžal.

Ob 12.47 uri so gasilci PGD Kamnik na Tunjiški cesti v Kamniku ob prisotnosti policistov in reševalcev Zdravstvenega doma Kamnik vlomili v stanovanje, kjer se je nahajala obnemogla oseba. V nadaljnjo oskrbo so jo prevzeli reševalci.

Ob 13.48 uri pa se je na kamniški obvoznici zgodila prometna nesreča, kjer je voznik z vozilom zapeljal izven cestišča ter poškodoval parkirana vozila. Gasilci so na poškodovanih vozilih odklopili akumulatorje,  kraj protinaletno in protipožarno zavarovali ter sanirali razlite tekočine. Za poškodovano osebo so poskrbeli reševalci Zdravstvenega doma Kamnik.

Besedilo in fotografije: Luka Schnabl, PGD Kamnik


<< Nazaj | Novice