Mali grad

Včeraj štiri intervencije PGD Kamnik

12.07.2011

 

Gasilci PGD Kamnik so včeraj malo pred 14. uro prejeli obvestilo s strani OKC 113 Ljubljana, da policisti potrebujejo pomoč pri iskalni akciji predmeta na območju Kamnika. Ekipa gasilcev je sodelovala pri iskanju na območju Kamniške Bistrice med mostom pri Žebljarski ulici ter mostom na Cankarjevi cesti pri KIK-u. Akcija je bila zaključena malo pred 16. uro.

POŽAR V POSLOVNEM OBJEKTU NA STELETOVI ULICI

Med iskalno akcijo  so gasilci PGD Kamnik sočasno sodelovali tudi na požaru. Okoli 15. ure je občan prijavil požar v objektu na Steletovi ulici. Ob prihodu gasilcev so požar že sami pogasili z ročnim gasilnim aparatom. Gasilci so pregledali mesto požara in ugotovili, da gašenje ni več potrebno, potrebno je bilo prezračiti prostore ter odstraniti pogorelo opremo. Večja materialna škoda ni nastala.

PREVOZ PITNE VODE NA ZELENI ROB

Okoli 16. ure je ekipa gasilcev PGD Kamnik izvedla prevoz pitne vode na Zeleni rob na Veliki planini. Ekipi gasilcev je pri akciji pomagal tudi župan Marjan Šarec, ki je ostale intervencije že med potekom spremljal v dežurni sobi PGD Kamnik.

PODRTO DREVO NA LOKALNI CESTI V BISTRIČICI

Okoli 22 do 23. ure na območju občine Kamnik ni povzročalo večjih težav, so pa gasilci PGD Kamnik ob 23. uri prejeli prijavo s strani dežurnega operativca Policijske postaje Kamnik, da je podrto drevo na lokalni cesti Stahovica - Bistričica. Gasilci so drevo požagali in odstranili, da je bila cesta ponovno prevozna.

Gasilci PGD Sela pri Kamniku so okoli 23. ure zaradi močnega naliva črpali vodo iz stanovanjske hiše na Selah.

Fotografije: arhiv PGD Kamnik


<< Nazaj | Novice