Mali grad

Vaterpolisti Kamnika osvojili 2.mesto

26.05.2015

 

V nedeljo, 24. 5. 2015, je v Kranju potekal finalni turnir državnega prvenstva mladincev v vaterpolu. Kamničani so se v polfinalu pomerili z Ljubljano, zmaga 16:6 jih je peljala v finale, tam jih je že čakal Triglav, ki je v prvem polfinalu premagal Bonifiko iz Kopra.

Tekma finala je bila nadvse razburljiva, kamniški mladinci so izenačili v zadnji sekundi, nato so o državnem prvaku odločale petmetrovke, rezultat po rednem delu je bil neodločen 12:12, končni rezultat 17:16,  za Triglav.

Za VD Kamnik so igrali: vratarja Luka Jeretina in Martin Mihelič, igralci Jaka Kerznar, Martin Stele, Sokler Luka, Žan Komatar, Tim Ostrež, Jaka Zorman, Kristijan Burgar, Tadej Debevec, Briški Blaž, in Rok Bergant, trener Elvir Bečič, pomočnik Primož Romšak.

Prihodnjo nedeljo, 31. 5. 2015, se igra finalni turnir kadetov, tudi tu ciljamo visoko. V soboto, 23. 5. 2015, je ekipa do 15 let na tekmi pokala Slovenije v Kopru premagala Bonifiko iz Kopra in se uvrstila v polfinale v Mariboru so igrali naši najmlajši, osvojili so 4 mesto.

Besedilo in fotografije: Dare Homar


<< Nazaj | Novice