Mali grad

Valeta OŠ 27. julij Kamnik

15.06.2012

 

Valete treh učencev OŠ 27. julij Kamnik se je v šolski jedilnici dopoldan udeležil tudi župan Marjan Šarec. Damjan Gotar, Jaka Blejc in Luka Aleš so se od osnovnošolskih klopi poslovili s prijetno in zabavno prireditvijo, ki so jo pripravili skupaj z učenci nižjih razredov in s pomočjo glasbene skupine Hulahop.

Učenci so čestitke prejeli najprej s strani ravnateljice OŠ 27. julija Jasne Lampe, ki jim je zaželela veliko uspeha na novi poti, polni izzivov in jim na srce položila, naj se nikakor ne ustrašijo novih nalog, temveč naj gredo na novo pot z dvignjeno glavo in ponosni, da so z voljo, trudom in pridnostjo uspešno zaključili osnovno šolo.

Odhajajočim osnovnošolcem, njihovim mentorjem, staršem, starim staršem in prijateljem je čestital tudi župan Marjan Šarec. Zaželel jim je prijetno praznovanje tega posebnega, njihovega dne, ko se za njih osnovnošolska zgodba zaključuje. »Naj vam bo lepo, življenje pa naj vam nameni mnogo dobrih priložnosti in bodite srečni ter uspešni v ciljih, ki si jih boste zadali.«

Učencem iskreno čestitamo in želimo novih uspehov!

 


<< Nazaj | Novice