Mali grad

Vabilo na delovno akcijo - rekordno število prijav

11.10.2018

 

Vabilo na delovno akcijo - rekordno število prijav

Velika Vabilo na delovno akcijo - čiščenje smučišča na Veliki planiniplanina d. o. o.  obvešča, da bo kar več kot 60 ljubiteljev Velike planina v soboto, 13. oktobra 2018, poskrbelo, da bo letošnja smučarska sezona še boljša. Zaradi velikega odziva prijav prostovoljcev in ljubiteljev Velike planina vas moramo obvestiti, da so prijave za delovno akcijo zaključene.

Vabilo na delovno akcijo - čiščenje smučišča na Veliki planini

Poletna sezona se počasi zaključuje, tudi letošnja je bila zelo uspešna, in upamo, da ste tudi sami nekaj dopustniških dni preživeli na Veliki planini. Počasi se že pripravljamo na zimsko sezono. Lanska zima nam je bila s snegom naklonjena, zato upamo, da bo tudi letošnja polna snega in se bomo na planini predajali zimskim užitkom. Velika planina pozimi privablja številne ljubitelje smučanja na naravnem snegu in ljubitelje avantur, kot so nočno in dnevno sankanje.

Zato smo se v podjetju Velika planina, d. o. o., odločili, da vas ponovno povabimo na delovno akcijo "Pobiranje kamnov na Veliki planini". Hkrati je to tudi lepa priložnost za druženje obiskovalcev Velike planine.

Delovna akcija bo potekala v soboto, 13. oktobra 2018. Zbrali se bomo ob 8.30 pri spodnji postaji nihalke, nato pa nas bo nihalka ob 9. uri popeljala na Veliko planino. Akcijo bomo zaključili ob 14. uri v gostišču Zeleni rob, kjer nam bodo postregli s toplo malico (enolončnica s klobaso) in čajem.

Poleg brezplačne malice ter čaja bo vsak udeleženec prejel tudi brezplačno dnevno smučarsko vozovnico za zimsko sezono 2018/2019. 

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da udeležbo obvezno sporočite na e-mail info@velikaplanina.si ali po telefonu na številko 051/341 406.

Prijazen pozdrav in vabljeni na Veliko planino.

Besedilo in fotografije: Velika planina, d. o. o.


<< Nazaj | Novice