Mali grad

Vabilo lokalnim ponudnikom k sodelovanju na tržnici pod Veliko planino

21.05.2021

 

Na idilični lokaciji pri nihalki pod Veliko planino v poletnih mesecih pripravljamo nov projekt, in sicer »Tržnica pod Veliko planino«. V osrčju zelenih gozdov doline Kamniške Bistrice bomo postavili stojnice, ki bodo namenjene Vam, ustvarjalcem – lokalnim, slovenskim ponudnikom izdelkov.

Zaradi situacije, ki nas je doletela, tako slovenski kot tuji turisti še bolj spoštujemo domače, lokalne izdelke in pridelke. Verjamemo, da bodo krizni časi tačas že bolj kot ne za nami in si tudi v ta namen želimo, da svoje izdelke predstavite in ponudite turistom, da izbirajo in kupujejo lokalno in tako podprejo slovenske ustvarjalce. Zato vabljeni k nam v dolino Kamniške Bistrice, v objem Kamniško-Savinjskih Alp in Velike planine.

Družba Velika planina, d. o. o. objavlja povabilo za najem stojnice pri spodnji postaji nihalke na Veliko planino. Vabimo vse, ki ponujate domače izdelke ali pridelke, da si rezervirate stojnico ob spodnji postaji nihalke na Veliko planino v poletnih mesecih.

Na voljo je 10 sejemskih stojnic v velikosti postavitev stojnice 2x1 meter s pokrito streho. Prav tako je možen avtomobilski dostop do stojnice za razložitev izdelkov, brezplačno parkiranje izven tržnice, na voljo je tudi elektrika. Več informacij o ceni najema, delovnem času in ostalih pogojih si lahko preberete TUKAJ.

Besedilo: Velika planina, d. o. o.


<< Nazaj | Novice