Mali grad

Vabilo k vpisu abonmajev v abonmajski sezoni 2021/22

05.10.2021

 

Spoštovani obiskovalci Doma kulture Kamnik,

Dom kulture Kamnik, ki od 1. julija 2021 deluje pod okriljem Javnega zavoda za kulturo Kamnik, ponovno vabi k vpisu v abonmajsko sezono 2021/22. Maistrov abonma se odvija ob četrtkih ob 19.30 in obsega izbrane predstave slovenskih gledališč. Abonma Kam'na'smeh, ki je na sporedu ob torkih ob 19.30, ponuja večere komedije in smeha. Abonma Kam'nček, ki pa je na voljo za naše najmlajše ob četrtkih ob 17. uri in 18.30, pa bo razveseljeval z izbranimi zabavnimi in zanimivimi otroškimi predstavami.

Vabimo vas k vpisu v novo abonmajsko sezono Doma kulture Kamnik, ki se pričenja od 18. oktobra do 5. novembra 2021 – za dosedanje abonente, od 8. do 15. novembra 2021 – za nove abonente.
 
Abonma lahko vpišete:

Za nakup abonmaja lahko unovčite BON21.

Veselimo se ponovnih skupnih snidenj.


Maistrov abonma

Pet izbranih predstav slovenskih profesionalnih gledališč.

Predstave bodo na sporedu ob četrtkih ob 19.30. O točnih datumih predstav bodo abonenti obveščeni z mesečnim napovednikom in en teden pred predstavo. 

Cenik:


Abonma Kam'na'smeh

Pet večerov komedije in smeha.

Predstave bodo na sporedu ob torkih ob 19.30. O točnih datumih predstav bodo abonenti obveščeni z mesečnim napovednikom in en teden pred predstavo. 

Cenik:


Abonma Kam'nček

Pet zanimivih in zabavnih predstav za najmlajše:

Predstave bodo na sporedu ob četrtkih ob 17. uri in 18.30. Priporočljivo je, da predstavo z otrokom obišče tudi odrasel spremljevalec (pri tem potrebuje svojo abonentsko izkaznico). O točnih datumih predstav bodo abonenti obveščeni z mesečnim napovednikom in en teden pred predstavo. 

Cenik:

Celoten abonmajski program je objavljen na naši spletni strani.


OBVESTILO

Zaradi epidemije smo se znašli v obdobju, ko imamo (po letu in pol) še vedno občutek, da se stvari lahko spremenijo iz danes na jutri, abonmaji pa zahtevajo več mesečno načrtovanje. Obveščamo vas, da bomo v primeru kakršnih koli omejitev, zaradi katerih izvedba abonmajev ne bi bila mogoča, abonmajsko sezono raztegnili na sezono 2022/23.

* Pridržujemo si pravico do spremembe programa.
* Javnih kulturnih prireditev se skladno s trenutno veljavnimi ukrepi lahko udeležijo tisti gledalci, ki izpolnjujejo predpisane zahteve v zvezi z virusom SARS-CoV-2 glede prebolelosti, cepljenosti in testiranosti (t.i. pogoj PCT). Obvezno je nošenje zaščitnih mask.

Besedilo in fotografija: Dom kulture Kamnik


<< Nazaj | Novice