Mali grad

Vabilo k sodelovanju v raziskavi o vključevanju javnosti: »VAŠ POGLED ŠTEJE!«

25.05.2017

 

Vabilo k sodelovanju v raziskavi o vključevanju javnosti: »VAŠ POGLED ŠTEJE!«Občina Kamnik se je pridružila široki raziskavi o vključevanju javnosti v pripravo Celostnih prometnih strategij (CPS), ki se izvaja v 64 slovenskih občinah. Namen raziskave je izboljšati sodelovanje javnosti pri upravljanju javnih zadev – tako v naši občini, kot na državni ravni.

V raziskavo želimo vključiti tudi vaše mnenje, zato vas vabimo k sodelovanju. Sodelujete lahko, če ste se udeležili katerega od dogodkov v okviru priprave CPS, pa tudi če se jih iz različnih razlogov niste udeležili. Vaša mnenja so v obeh primerih pomembna. Z vašim prispevkom bo vključevanje javnosti v prihodnje bolj kakovostno in bolj učinkovito. Zato vas vljudno vabimo, da si v ta namen vzamete 10 minut za izpolnitev spletnega vprašalnika na povezavi: https://www.1ka.si/a/127257. V uvodu vprašalnika boste našli tudi dodatna pojasnila o raziskavi.

Sprejeta Celostna prometna strategija naše občine je objavljena na uradni spletni strani Celostne prometne strategije za Občino Kamnik, in sicer tukaj.

Raziskavo o vključevanju javnosti pa izvajajo:


<< Nazaj | Novice