Mali grad

Vabilo k ogledu slovesnosti ob državnem prazniku, dnevu Rudolfa Maistra

19.11.2020

 

slovesnosti ob državnem prazniku, dnevu Rudolfa MaistraSpoštovane občanke, spoštovani občani,

letošnje leto bomo 23. november državni praznik, dan Rudolfa Maistra obeležili na drugačen način kot običajno, a vendarle nič manj s ponosom in spoštovanjem do dejanj generala Maistra in njegovih borcev. Glede na trenutno epidemiološko situacijo in navodila ter priporočila pristojnih institucij žal ne bomo mogli izpeljati osrednje slovesnosti, a smo se vseeno odločili, da se ne predamo. Razmere v mesecu marcu nam niso dovoljevale podeliti občinska priznanja, zato bomo tako letošnje občinske nagrajenke in nagrajence kot tudi nagrajena dela učenk in učencev osnovnih šol sedmega nagradnega razpisa veteranskih in domoljubnih organizacij občin Kamnik in Komenda umestili v video, namenjen obeležitvi državnega praznika, dneva Rudolfa Maistra.

Ob tej priložnosti bo v sodelovanju z Domom kulture Kamnik in Mladinskim centrom Kotlovnica nastala video vsebina, kjer bomo na dostojen in razmeram primeren način obeležili ta pomemben dan za Kamničanke in Kamničane, za Slovenke in Slovence.

Vljudno vabljeni k ogledu filma, ki bo objavljen na uradni spletni strani Občine Kamnik www.kamnik.si, v ponedeljek, 23. novembra 2020, pa si ga boste lahko premierno ob 18. uri ogledali tudi na YOUTUBE kanalu Občine Kamnik, in sicer TUKAJ.

Iskrene čestitke, spoštovane Kamničanke, spoštovani Kamničani ob državnem prazniku, dnevu Rudolfa Maistra.

Srečno Kamnik – Maistrovo mesto.

Vaš župan Matej Slapar


<< Nazaj | Novice