Mali grad

V tretjem krogu z Grosupeljčankami

26.09.2013

 

Druga ženska ekipa Calcit Volleyballa je uspešno štartala v novo sezono, saj je v drugem krogu pokalnega tekmovanja v dvorani OŠ Stranje v sredo brez večjih težav premagala Luko Koper III s 3:0 (12, 5, 12). V tretjem krogu se bodo pomerile z ekipo ATK Grosuplje, ki je še lani igrala v 1. DOL.

»Koprčanke so bile resda realno slabše in tudi mlajše od nas, vendar moram pohvaliti svoje igralke za pristop k tekmi in pravo mero zavzetosti, kar se je čutilo skozi celotno tekmo,« je po zmagi svoje varovanke pohvali trener Franci Obolnar.

Kamničanke so si v vseh treh nizih že na začetku priborili veliko prednost v točkah, razlika med obema ekipama pa se je pokazala že pri servisu in sprejemu. Napadi Koprčank niso bili dovolj agresivni, medtem ko so domače odbojkarice s solidno obrambo in dobrim protinapadom prihajale do točk ter zanesljivo zmagale. »Glede nato, da je bila med nami velika kakovostna razlika, je težko oceniti, kje trenutno smo, vendar sem na splošno zadovoljen. Priložnost za igro so dobile tudi vse igralke, ki so bile prijavljene za tekmo,« je še dejal Obolnar, ki se dobro zaveda, da njegove varovanke precej težje delo čaka v tretjem krogu, saj bodo na drugi strani mreže stale odbojkarice z Grosuplja, ki so še lani igrale v prvi ligi z njimi pa se bodo Kamničanke pomerile tudi v 2. DOL – zahod.

Calcit Volleyball II je igral v postavi: Neli Šubelj, Tjaša Gadža, Ana Špoljarič, Adelisa Rujović, Klara Kregar, Maja Forštnarič, Sara Bobek, Špela Lazar, Tina Novak, Neža Repnik in Hana Mavrič.

Besedilo in fotografija: Miha Štamcar


<< Nazaj | Novice