Mali grad

V soju prazničnih lučk zaživelo drsališče na prostem

06.12.2013

 

Danes zvečer sta župan Marjan Šarec in direktorica Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Urška Kolar odprla težko pričakovano drsališče na prostem v središču Kamnika, hkrati pa so po mestu zasvetile tudi lučke, ki pričarajo Kamniku poseben, prazničen utrip.

Direktorica Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Urška Kolar je podrobno predstavila program »Kamnik. Decembra. Čas veselja.«, župan Marjan Šarec pa je zbrani množici zaželel čim lepši praznični december ter obilo veselih uric tako na drsališču kot tudi ob njem. Skupaj z otroki je pritisnil na velik rdeč gumb in mesto je zažarelo v soju prazničnih lučk, kar je med otroki povzročilo veliko veselja in smeha.

Za pester animacijski program po uradni otvoritvi je poskrbela skupina Lucky Lookers, ki je ob koncu svojega nastopa za najmlajše pripravila nagradno igro.

Vabljeni torej na brezplačno drsanje na Glavnem trgu v Kamniku. Na voljo imate tudi izposojo drsalk ter drugih rekvizitov, kot so hokejske palice in ploščki. Drsališče z bogatim animacijskim programom bo odprto vsak dan med 10. in 21. uro vse do nedelje, 2. marca 2014.

Obiščite pa tudi ostale dogodke, ki se bodo zvrstili v sklopu prireditev »Kamnik. Decembra. Čas veselja.«, na katerega uradno odprtje vas vabimo v petek, 20. decembra, ob 19. uri na Glavnem trgu. Sledil bo nastop Alye, 6Pack Čukurja & Hangover Ladies ter Illusion Art. Na ta dan bo iz Ljubljane pripeljal tudi muzejski vlak s parno lokomotivo, ki bo svoj prihod ponovil naslednji dan, v soboto, 21. decembra zvečer, ko bo zbrano množico na Glavnem trgu zabavala skupina Big Foot Mama ter Illusion Art.

Podrobnejše informacije o dogodkih lahko najdete na spletnih straneh kamnik-tourism.si, casveselja.si ter Facebook strani TIC Kamnik.


<< Nazaj | Novice