Mali grad

V soboto vabljeni na Dobrodelni pohod na Sv. Primož

17.09.2020

 

V soboto vabljeni na Dobrodelni pohod na Sv. PrimožV soboto, 19. septembra, bo ekipa Modrih novic zopet organizirala Dobrodelni pohod na Sv. Primož. Skupaj z vami bomo že osmič uresničili naš slogan - dobra volja, dobra družba, dober namen. Pridite! Vreme bo lepo, zato vas vabimo, da ga preživite v naši družbi. 

Začnemo ob 8. uri pri Domu krajanov Vegrad. Parkirate lahko na parkirišču pri Calcitu. Na začetku poti na Sv. Primož boste lahko plačali simbolično prijavnino 5 evrov, za otroke je pohod brezplačen. Ves izkupiček od zbranih prijavnin gre v dobrodelne namene, letos ga namenjamo Šolskemu skladu OŠ Mengeš.

Pohodniki bodo - kot vsako leto - prejeli darilo, pa tudi kakšen priboljšek ali dva, kar pa naj ostane presenečenje. Izvedba letošnjega pohoda bo nekoliko okrnjena, določenega dogajanja, ki ste ga naši dragi pohodniki vajeni, ne bo, pa vendar ohranjamo tisto, kar je najbolj pomembno - dobrodelno noto - in dokazujemo, da tudi v teh, nekoliko bolj omejenih časih, še vedno velja - dobra volja, dobra družba, dober namen!

Za sveže informacije vas vabimo, da spremljate naš facebook profil.

Dobrodelni pohod bo potekal skladno s priporočili in ukrepi Nacionalnega inštituta za javno zdravje:

Besedilo in fotografija: Mateja Štrajhar, Modre novice


<< Nazaj | Novice