Mali grad

V soboto, 9. julija 2016, vabljeni na 15. Mednarodni plavalni miting VERONIKA 2016

08.07.2016

 

V soboto, 9. julija 2016, vabljeni na 15. Mednarodni plavalni miting VERONIKA 2016V Plavalnem klubu Kamnik, ki je s 85-letno tradicijo med najstarejšimi plavalnimi klubi v Sloveniji, letos organiziramo že 15. Mednarodni plavalni miting VERONIKA 2016, eno največjih plavalnih tekmovanj v Sloveniji. Lani se ga je udeležilo 476 tekmovalcev iz 27 klubov, od tega 23 slovenskih. Tekmovanja se vedno udeležujejo najboljši slovenski plavalci, saj nudi eno izmed zadnjih možnosti za izboljšanje osebnih rezultatov pred državnimi prvenstvi.

Dopoldanski del tekmovanja s pričetkom ob 9. uri bo namenjen mlajšim selekcijam, ki se bodo v direktnih finalih 100-metrskih disciplin potegovale za najvišja mesta. Popoldanski del, ki se bo predvidoma začel okoli 15. ure, bo v znamenju velikih final v 50-metrskih disciplinah (prsno, prosto, hrbtno in delfin), kjer se bodo za najvišja odličja med seboj pomerila znana plavalska imena. Letos bomo tekmovanje popestrili z zanimivo štafeto ''Štafeta mešano menjajoče''. Obiskovalci pa bodo lahko občudovali kamniško Veroniko z Malega gradu, pol žensko in pol kačo, ki izjemoma za ta veliki dogodek za en dan stopi iz kamniškega grba.

Vabimo Vas, da tudi Vi postanete del tega dogodka, ki se bo odvijal na letnem olimpijskem bazenu »Pod skalco« v Kamniku, v soboto 9. julija 2016, s pričetkom ob 9. uri. Zagotavljamo Vam, da boste z nami preživeli nepozaben in zanimiv dan, kjer boste lahko spremljali odlične plavalne nastope, poskrbeli pa bomo tudi za dobro vzdušje, srečelov in polne želodčke.

Vsi ljubitelji plavanja prisrčno vabljeni v Kamnik na miting Veronika 2016!

Vstop je prost.

Več informacij je dostopnih na spletni strani mitinga www.veronika.si

Vabilo

Besedilo: Organizacijski odbor Veronika 2016
Fotografije: Občina Kamnik


<< Nazaj | Novice