Mali grad

V petek in soboto informativni dnevi v Kamniku

11.02.2013

 

Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik

V Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra Kamnik vas vabijo v petek, 15. februarja, ob 9. in 15. uri ter v soboto, 16. februarja, ob 9. uri. Uvodne predstavitve programov bodo potekale:

Sledili bodo vodeni ogledi šolskih prostorov ter posamezne predmetne predstavitve.


Kot nam je še povedal v.d. ravnatelja GSŠRM mag. Šemso Mujanović je MIZKŠ v svojem razpisu za GSŠRM Kamnik potrdilo naslednji obseg vpisa:

Če bo interesentov več, bodo zaprosili za dodatni oddelek.

Srednja šola CIRIUS Kamnik

V Srednjo šolo CIRIUS Kamnik vas vabijo v petek, 15. februarja, ob 9. in 15. uri ter v soboto, 16. februarja, ob 9. uri. V petek ob 9. uri vas bodo pozdravili dijaki Srednje šole, nagovoril pa vas bo direktor centra dr. Vinko Logaj. Sledil bo ogled centra v vodenih skupinah (ogled enot, predstavitve srednješolskih izobraževalnih programov, prikaz aktivnosti dijakov), nato pa se boste lahko pogovorili s strokovnimi delavci in izmenjali vtise. Vsi, ki se petkove dopoldanske predstavitve ne boste mogli udeležiti, ste na predstavitev centra in izobraževalnih programov ter ogled samega centra vabljeni v petek, 15. februarja, ob 15. uri in soboto, 16. februarja, ob 9. uri.


<< Nazaj | Novice