Mali grad

V petek in soboto informativni dnevi v Kamniku

09.02.2016

 

V petek, 12. februarja 2016, in v soboto, 13. februarja 2016, bodo v Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra Kamnik ter Srednji šoli CIRIUS Kamnik potekali informativni dnevi. Vabljeni, da se podrobneje seznanite s programi in dogajanjem na šolah.

V petek, 12. februarja 2016, in v soboto, 13. februarja 2016, informativni dnevi v KamnikuGimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik

V Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra Kamnik vas vabijo v petek, 12. februarja 2016, ob 9. in 15. uri ter v soboto, 13. februarja 2016, ob 9. uri. Uvodne predstavitve programov bodo potekale:

Uvodni pozdrav ravnatelja Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik mag. Šemsa Mujanoviča bo v šolski avli ob 9. uri, sledili pa bodo vodeni ogledi šolskih prostorov ter posamezne predmetne predstavitve v matičnih učilnicah.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je za šolsko leto 2016/2017 v svojem razpisu za Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra Kamnikpotrdilo naslednji obseg vpisa:

Več o informativnem dnevu in o vpisu si lahko preberete na spletni strani šole, in sicer tukaj.

Srednja šola CIRIUS Kamnik

Petek, 12. februar 2016, ob 9. in 15. uri

Sobota, 13. februar 2016, ob 9. uri

Več informacij v zvezi z vpisom: Irena Praznik, svetovalna delavka, telefon: 01 830 13 16, elektronska pošta: irena.praznik@cirius-kamnik.si.

Informativni dnevi tudi v vrtcih


Dan odprtih vrat Vrtca Antona Medveda Kamnik

KDAJ: v sredo, 10. februarja 2016, od 17. do 19. ure
KJE: v Vrtcu Antona Medveda Kamnik (enote Tinkara, Pestrna, Sneguljčica, Kamenček in Rožle)

V Vrtcu Antona Medveda Kamnik izvajamo dejavnosti, ki spodbujajo UČENJE ZA ŽIVLJENJE.

Kako naj se naši otroci učijo, da bo znanje trajno, je področje, ki mu v Vrtcu Antona Medveda Kamnik namenjamo veliko pozornosti.

Želimo si, da bi bili naši otroci, ko odrastejo, pripravljeni za življenje, odgovorni, ustvarjalni. Ena od možnosti je, da sledimo naravi, jo opazujemo, raziskujemo vsak dan, ob vsakem vremenu in se učimo od vsega, kar nam ponuja. Dejavnosti v vrtcu uresničujemo s sodelovanjem v projektih Otroci potrebujemo gozd, Ekošola kot način življenja, Eko vrt, Pomahajmo v svet…

V vrtcu imamo oblikovanih več eko vrtičkov. Zanje s pomočjo zaposlenih v vrtcu skrbijo otroci. Učimo se odgovornosti, vztrajnosti, zaupanja, poštenosti, kar so tudi vrednote našega vrtca. Zaposleni v vrtcu se zavedamo odgovornosti, da z lastnim vzgledom vzgajamo za etiko in vrednote in s tem vplivamo na prihodnost razvoja družbe.

Vrtec je živ organizem, delo z otroki neprecenljivo in napake, ki jih naredimo v tem obdobju, nepopravljive.

Spoštovani starši, v našem vrtcu verjamemo, da skupaj zmoremo več in da lahko z zaupljivim medsebojnim sodelovanjem omogočimo našim otrokom čim boljše pogoje za njihov osebnostni - celostni razvoj.


Informativni dan Zasebnega vrtca Zarja

 


<< Nazaj | Novice