Mali grad

V novo leto zaplešimo s kamniškim ansamblom Viharnik

31.12.2014

 

Na zadnji dan letošnjega leta prisrčno vabljeni na Glavni trg, kjer se bo ob 21. uri začelo veselo druženje ob zvokih kamniškega ansambla Viharnik. V leto 2015 nas bodo popeljali s plesnimi ritmi, njihove viže pa so vsekakor zagotovilo za dobro zabavo. Sekunde do novega leta bosta z vami odštevala župan Marjan Šarec in v.d. direktorja Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Franci Kramar.

Ansambel Viharnik je pred nekaj leti Kamniku posvetil ves album, in sicer z naslovom Kamnik naše mesto. Z istoimensko nosilno skladbo pa tudi sicer v svojih pesmih radi opevajo lepote Kamnika in njegove okolice. V letošnjem letu so po daljšem premoru izdali novo pesem, Godec za pečjo, za katero so posneli tudi videospot, pozabiti pa ne gre, da imajo na zalogi bogat izbor priredb tako domačih kot drugih tujih uspešnic. Sami pravijo, da sta zanje značilna pevski duet in štiriglasno petje, začinjeno z odločnim gorenjskim ritmom instrumentalnega tria.

Prepričani smo, da bodo pod petami zanetili pravi vihar, zato se nam pridružite na Glavnem trgu, da se skupaj poslovimo od starega leta in z lepimi mislimi pričakamo leto 2015.


<< Nazaj | Novice