Mali grad

V nedeljo naenkrat zaživelo kar šest prizorišč Kamfesta

10.08.2015

 

Letošnjo prvo kamfestovsko nedeljo si bomo zapomnili predvsem po večernem programu, ko je naenkrat zaživelo kar šest kamfestovskih prizorišč. Na Glavnem odru so kakšnih 500 obiskovalcev v skakanje poganjali hiphoperji TBF, na Elektrininem odru v Katzenbergu si je 270 ljudi ogledalo spevoples Zeleni Jurij v izvedbi Folklorne skupine Tine Rožanc in gostov, na gradu Zaprice pa je Ajda Stina Turek trio navduševal 130 ljudi.

Medtem so na večernem odru že začeli igrati Koala voice, obiskovalci pa so se lahko ustavili tudi na Diversity sejmu na Glavnem trgu ter v Parku mladih v Parku Evropa.

Danes, v ponedeljek, 10. 8. 2015, bo podobno pestro in zopet si boste morali izbrati, kaj vas zares zanima - vse je možno videti namreč le s teleporterjem. Glavni oder bo obarvan metalno črno z Noctiferio, na Elektrininem odru Katzenberg nas bosta zabaval Tin Vodopivec in Boris Kobal, na Večernem odru bodo nastopali domačini Kalaia, na Zapricah pa Aleš Hadalin in Petra Trobec.

Še prej pa naša najljubša športna panoga - Tek na mali grad s feršterkerjem!

Celoten program poletnega druženja si lahko ogledate tukaj, več o dogajanju pa lahko spremljate na uradni spletni strani organizatorjev www.kamfest.org in na družabnem omrežju Facebook.

Se vidimo!


<< Nazaj | Novice