Mali grad

V Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik ponovno možen obisk osebnega zdravnika in delovanje zobozdravstvene ambulante

12.05.2020

 

Dodatno obvestilo

V Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik ponovno možen obisk osebnega zdravnikaZdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik občanke in občane obvešča, da z včerajšnjim dnem, torkom, 11. maja 2020, ponovno delujejo zobozdravstvene ambulante. Pacientom so dosegljivi na telefonskih številkah 01/8318 640 za odrasle paciente in 01/ 8318 643 za otroke. Delo bo potekalo z upoštevanjem vseh ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe in zgolj za paciente brez okužbe dihal.

Paciente opozarjamo, da je vstop v Zdarvstveni dom dr. Julija Polca Kamnik še vedno možen zgolj za naročene paciente.

V Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik ponovno možen obisk osebnega zdravnika

Obveščamo vas, da smo z današnjim dnem, ponedeljek, 4. 5. 2020, našim pacientom ponovno omogočili obisk osebnega zdravnika. Zaradi preprečevanja širjenja okužbe s COVID 19 pa zgolj po predhodnem naročilu in zgolj brez vročine in znakov okužbe dihal. Administrativna ambulanta je zato prenehala z delovanjem, te  storitve sedaj lahko naročajo elektronsko v ambulanti osebnega zdravnika. Naročanje na preglede in posvete, zaradi izvajanja triaže poteka po telefonu. Delovati bo pričela tudi ambulanta za diabetike.

Celoten seznam delujočih ambulant:

Občanke in občane opozarjamo, da zaradi preprečevanja širjenja okužb v Zdarvstveni dom dr. Julija Polca Kamnik vstop še vedno ne bo mogoč brez predhodnega telefonskega naročila, v izrednem nujnem primeru pozvonite pri vratih urgence. Bolnike z vročino in ali znaki okuužbe dihal pozivamo, da pokličejo na korona mobi ambulante za vročinska stanja.

Besedilo: Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik


<< Nazaj | Novice