Mali grad

V Tunjicah izpeljali tretje 4x4 OFF ROAD srečanje

24.08.2013

 

Popoldan se je v Tunjicah zaključilo športno turistično 4x4 OFF ROAD srečanje s spretnostno vožnjo ljubiteljev terenskih vozil v sklopu prireditve ORZS – off road Slovenije. Voznike in zbrane je pozdravil župan Marjan Šarec.

Srečanja v organizaciji Sport Tuoring kluba Panther Kamnik za voznike klasičnih 4×4 in ostalih 4×4 vozil se je udeležilo okrog 50 tekmovalcev. Namen srečanja je povezava kamniških turističnih destinacij z avto moto športom ter poživitev turizma v Kamniški občini tudi s pomočjo ljubiteljev in lastnikov 4x4 vozil širom Slovenije in tujine.

Uradnega odprtja sta se udeležila tudi župan Marjan Šarec in direktorica Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Urška Kolar. »Vsa zahvala in čestitke predsedniku STC Panther Kamnik Branetu Prezlju za že tretje tekmovanje OFF ROAD. Prepričan sem, da bo OFF ROAD tukaj v Tunjicah deloval še dolgo. Verjamem, da ima to tekmovanje prihodnost, ki ga bo veljalo nadgraditi tudi s turističnega vidika in zato tudi dobro sodelovanje z Zavodom za turizem in šport v občini Kamnik. Spoštovani tekmovalci, obiskovalke in obiskovalci, želim vam čim večje hitrosti ob čim večji varnosti in čim bolj atraktivno vožnjo« pa so besede s katerimi je župan Marjan Šarec nagovoril zbrane ljubitelje terenskih vozil.

Tekmovanje je potekalo v kategorijah PARALELNI OFFROADCROSS, QUAD, TURISTIČNI ROADBOOK, SOFT TRIAL, SPRETNOSTNA, ROADBOOK, HARD Z VITLOM ALI HARD BREZ VITLA. Rezultate tekmovanja si lahko ogledate tukaj.


<< Nazaj | Novice