Mali grad

V Termah Snovik praznujejo 12-letnico delovanja

25.01.2014

 

Dopoldan je v Termah Snovik potekala prireditev ob 12. obletnici neprekinjenega  delovanja. Prireditve se je udeležilo veliko stalnih obiskovalcev in gostov. Direktor Term Snovik d.o.o. Ivan Hribar je s svojim govorom pozdravil vse navzoče ter jim na kratko opisal aktualno dogajanje v preteklem letu 2013 in omenjal je tudi že projekte za prihajajoče leto.

Terme Snovik so v tesni povezanosti z občino Kamnik, temu primerno je vse na prireditvi s pozitivnimi besedami in mislimi pozdravila tudi podžupanja mag. Julijana Bizjak Mlakar. Poslanec Državnega zbora Brane Golubović je z besedami opisal, da so Terme Snovik v vseh teh letih veliko pripomogle k prepoznavnosti Tuhinjske doline.

Med samo slovesnostjo pa je bila s strani Term Snovik podeljena tudi nagrada darilo narave Term Snovik. Nagrado je prejel Miro Kregar, ultraman, ki je tudi s pomočjo naše termalne vode postal svetovni prvak. S čudovitim petjem sta dogajanje med prireditvijo popestrila člana glasbene skupine Galop, Nina Uršič in Damjan Krmavnar.

Kot se za vsako obletnico spodobi, so slavje ob koncu programa obeležili z rezanjem torte. Torto so razrezali kopalci, ki že od samega začetka vsako soboto hodijo v terme: Marjan Albič, Aljoz Cevec, Milan Mali in France Pančur.

Besedilo in fotografije: Terme Snovik d.o.o.


<< Nazaj | Novice