Mali grad

V Termah Snovik odprli zunanji bazen, konec tedna vabijo na 1. bosonogi pohod

12.06.2018

 

V Termah Snovik odprli zunanji bazen, konec tedna vabijo na 1. bosonogi pohodLepa, vroča sobota je bila kot nalašč primerna za odprtje zunanjega bazena v Termah Snovik, dogajanje ob in na bazenu pa so počastili s tradicionalno prireditvijo Utrip mladosti. Da bo dan zabaven, se je kazalo že v zgodnjih dopoldanskih urah, ko so obiskovalci željni osvežitve, čofotanja in brezskrbnega poležavanja napolnili parkirišče pred termami in hiteli utripu mladosti naproti.

Najmlajši in mladi po srcu so se lahko preizkusili v hoji po vrvi čez bazen in s tem preverili ravnotežje, nemalokateri ljubitelj vodnih vragolij pa je pristal v bazenski vodi, s temperaturo okoli 25 stopinj. Otroci so svoje kuharske veščine preizkušali na kulinarični delavnici, z živahnimi poletnimi ritmi pa je poletno vzdušje stopnjeval DJ Anže. Za dobro počutje se je marsikdo sprehodil po Kneippovi poti in se osvežil s Kneippovimi polivi.

V Termah Snovik se bo veliko dogajalo skozi celo poletje, že naslednji vikend, v soboto, 16. junija vas vabijo na 1. bosonogi pohod po poti palčka Snovička. Dolžina trase je 3.2 kilometra, na kateri bo 10 različnih postojank, štart po krožni poti bo ob 11. uri v apartmajskem naselju Term Snovik. Predprijave, kjer so na voljo tudi dodatne informacije, sprejemajo na: animacija@terme-snovik.si. Pohod bo organiziran v vsakem vremenu.

Besedilo: Terme Snovik d. o. o.
Fotografije: Sabina Romšak


<< Nazaj | Novice