Mali grad

V Eko Termah Snovik odpirajo zunanji bazenski kompleks

01.06.2011

 

V Eko Termah Snovik v petek, 3. junija odpirajo svoj zunanji bazenski kompleks, gostom bo na voljo skupaj 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo, ki ima zdravilne učinke in blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo.

Zunanje vodne površine obsegajo 500 kvadratnih metrov. Če je vreme le naklonjeno, lahko v zunanjih bazenih obiskovalci plavajo od junija do septembra. Temperatura vode v bazenih je 29 °C. Otroci se razveselijo toboganov, vpenjalnih mrež in vodnih drč. Čofotalnik, vodni trampolin, vodna preproga in otroški bazen z igrali pa vedno znova popestrijo dan najmlajšim. Za počitek so na voljo travnate terase z ležalniki, na voljo je tudi urejena nudistična terasa.

Pripravljajo tudi pestre počitniške programe  - jezikovni oddih v Termah Snovik za vso družino.  Delavnice bodo potekale v angleškem, nemškem ali italijanskem jeziku, odrasli bodo lahko osvežili in nadgradili komunikacijo, otroci pa skozi igro, ples in pesmi osvajali znanje tujega jezika na sproščen in zabaven način. Spoznavali bodo zdravilne učinke termalne vode, preživeli dan na kmetiji ter plavali v bazenih.

Pripravljene imajo tudi pohodniške pakete z namestitvami, na sv. Miklavža na Gori, Menino Planino v smeri Črnivca, naprej na Veliko Planino ali pa v smeri Vranje peči do Budnarjeve hiše.

Zanimiva so tudi potepanja po okoliških starih poteh, ki jih je obnovilo turistično društvo Tuhinjska dolina. Pohodniki lahko obiščejo spomenike kulturne dediščine ter kmetije s prodajo na domu. Nudijo tudi izposojo koles in palic za nordijsko hojo, informacije o drugih območjih Slovenije v slovenščini in dveh tujih jezikih,  večdnevne pohodniške programe z vodniki, sprostitev po hoji in skupne prostore, možnost pranja in sušenja opreme, posebne namestitvene aranžmaje z bogatim zajtrkom in lokalnimi jedmi in prevoz pohodnikov do izhodišča tur.

Skozi celo poletje bodo na zunanjem bazenu potekale številne animacije za obiskovalce, med drugim tudi tradicionalno tekmovanje v pečenju postrvi ter peki palačink. Dnevno bo na zunanjih bazenih tudi bogata ponudba hrane in pijače, kot so obiskovalci že dobro vajeni.

V Termah Snovik v hišicah ob gozdu ponujajo štiriinsedemdeset apartmajev v kategoriji štirih zvezdic in enaintrideset dvoposteljnih sob.

Več informacij: Matjaž Konda, direktor Term Snovik, gsm 051 677 828


<< Nazaj | Novice