Mali grad

V CIRIUS-u Kamnik pripravili zaključno prireditev ob koncu šolskega leta

22.06.2012

 

Dopoldan so v CIRIUS-u Kamnik pripravili zaključno prireditev ob koncu šolskega leta, katere se je udeležil tudi župan Marjan Šarec. Veselje ob uspešnem zaključku šolskega leta je bilo čutiti na obrazu učencev, staršev in učiteljic, v vsakem kotičku telovadnice.

Za začetek se nam je predstavil učenec 8. razreda Jan Obštetar, ki je na klaviature zaigral lastno skladbo, nato pa je zbrane pozdravila v.d. direktorica Isabelle Morel Bera. Ob koncu šolskega leta se je učencem, staršem in učiteljem zahvalila in jim čestitala za trud, znanje, disciplino ter dobro voljo s katero so premagovali izzive in na koncu uspešno zaključili šolsko leto.

Po orientalskem plesu dijakinje Maše Jamnikar, je učencem za njihov uspeh čestital župan Marjan Šarec. »Brez naporov, brez truda in brez povezanosti uspeha ni. V življenju ni bližnjic. Ekipa je tako uspešna kot je uspešen njen najmanjši člen. In ekipa CIRIUS-a je odlična ekipa. Trudi se za vsakega posameznika, je zavod, ki izvršuje svoje poslanstvo in je zavod, na katerega smo ponosni. Prav tako je znan kot zavod, ki je mnoge mlade popeljal na pot, ki so si jo začrtali, čeprav je na prvi pogled izgledalo, da jim to ne bo uspelo. Iskreno vam čestitam ob zaključku šolskega leta, za vse vaše uspehe, želim vam brezskrbne in lepe počitnice ter naberite si moči za nove izzive.«

V nadaljevanju sta ravnateljici osnovne in srednje šole CIRIUS Kamnik podelili pohvale ter knjižne nagrade učencem in dijakom, pester, zabaven in predvsem počitniško razpoložen kulturni program pa se je nadaljeval s predstavo Ostržek ter glasbo v izvedbi glasbenega orkestra in glasbene skupine CIRIUS Kamnik »Dost´ dobr´ gang«.

 


 


<< Nazaj | Novice