Mali grad

Utrinki razstave Zasebnega vrtca Sonček z naslovom »Družinska umetnina iz narave«

20.05.2021

 

Utrinki razstave Zasebnega vrtca Sonček z naslovom »Družinska umetnina iz narave«Župan Matej Slapar si je dopoldan skupaj z ravnateljico Zasebnega vrtca Sonček Dito Horvatiček ogledal razstavo fotografij z naslovom Družinska umetnina iz narave. Pripravili so jo otroci vrtca, kjer so v času karantene starše in otroke spodbudili k izletom v naravo in ustvarjanju iz naravnih materialov.

Otroci so župana težko pričakovali in se ga zelo razveselili. Zapeli so mu himno vrtca in mu izročili darilo, ki ga bo spominjalo na ustvarjalnost, srčnost in iskrenost otrok. Župan je otroke pozdravil in prisluhnil otroškim domislicam ter se jim zahvalil za prijetno srečanje.

Skupaj z ravnateljico in ob spremstvu otrok si je nato ogledal utrinke razstave, ki kažejo, kaj vse zmorejo spretni otroški prstki z uporabo domišljije in tega, kar ponuja narava.

Razstavo si lahko ogledate tudi vi, saj je na ogled na zunanji ograji Zasebnega vrtca Sonček pri enoti Trobentica. Fotografije družinskih umetnin iz naravnih materialov bodo na ogled do konca meseca maja.


<< Nazaj | Novice