Mali grad

Usposabljanje na področju gozdarstva za varno delo v gozdu

10.04.2018

 

Zavod za gozdove Slovenije izvaja v okviru Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014 – 2020 »Usposabljanje na področju gozdarstva za varno delo v gozdu z motorno žago in traktorjem«. Usposabljanja so namenjena lastnikom, zakupnikom in uporabnikom gozdov ter zaposlenim pri pravnih ali fizičnih osebah, ki so registrirana za gozdarsko dejavnost in potrebujejo znanja s področja varnega dela v gozdu. Usposabljanja so za udeležence brezplačna.«

Usposabljanje na področju gozdarstva za varno delo v gozduNa območju Krajevne enote Kamnik je predvideno usposabljanje za varno delo z motorno žago 10. in 11. maja 2018, obakrat s pričetkom ob 8. uri.

Vašo morebitno udeležbo potrdite z izpolnjeno prijavnico na ZGS KE Kamnik, ki jo najdete na spletni povezavi: http://www.zgs.si/delovna_podrocja/delo_z_javnostmi/razpisi_prp_2014_2020/index.html, kjer so dostopne tudi podrobne informacije in pogoji udeležbe.

Izpolnjeno prijavnico lahko posredujte na: Zavod za gozdove Slovenije, Območna enota Ljubljana, KE Kamnik, Tunjiška cesta 21, 1240 Kamnik, telefon: 01 83 91 946, mobilni telefon: 041 657 267, elektronska pošta: miha.zabret@zgs.si.

Usposabljanje poteka 2 delovna dneva

Prvi dan (kabinetni del)

Drugi dan (terenski del)

Obvezna oprema udeleženca tečaja (za oba dneva):  

Besedilo in fotografije: Miha Zabret, Zavod za gozdove Slovenije, Območna enota Ljubljana, KE Kamnik


<< Nazaj | Novice